Funderingar en vårvinter dag i Mars

Här sitter jag någonstans ungefär en fjärdedel in i mitt liv och funderar.

Solen skiner så starkt och varmt (!!) att vi har dragit för gardinerna här på kontoret.
På golvet sitter Dennis (det är tydligen skönare än i soffan) och läser en kursbok som heter Trons Grunder och jag sitter med datorn och lyssnar igenom Salems nya skiva.

Vill ni veta vad jag funderar på?
Jo, dels funderar jag på vilka ni är som läser det här… Ni är mellan 60 och 90 stycken som läser varje dag. Vilket är ganska fantastiskt med tanke på att det ibland går en vecka mellan mina uppdateringar för att jag inte har något vettigt att berätta eller visa. Cred till er för att ni är så trogna.

Den andra saken jag funderar på är vad jag ska göra med mitt liv. Egentligen är jag inte speciellt orolig, jag vet att det kommer bli bra, jag vet att Gud styr mina steg om jag låter honom och att det är då, när mitt liv går i takt med hans plan som jag känner mig helt och fullt tillfreds med tillvaron. Det är mer en känsla av nyfikenhet och frustration för att jag är så nyfiken. Det enda jag vet är att allra bäst trivs jag när jag gör något kreativt, det är då tiden rinner iväg och jag blir effektiv.

Om ni vill kan ni få hjälpa mig, finns det något kreativt yrke ni tycker skulle passa mig? Vad som helst!

Så länge postar jag här de finaste bilderna i H&M magazine.
Så här vill jag se ut i sommar.

Klänningar, jeansshorts och tygskor.

9 kommentarer

 1. Du ser ut som en sån där söt tjej som jobbar på café. Eller som florist kanske. Ja, hålla på med brudbuketter och pynta korgar och grejer.

  • Åhå! Ja jag ville bli florist när jag var liten! Och jag hoppas jag får sommarjobbet jag har sökt på ett café då om jag verkar passa som det =)

 2. alltså, de där bilderna. de hänger på min klädnypslina av en anledning, åh.

 3. Egen företagare. Låter kanske SJUKT tråkigt, men du verkar vara lite som jag – tycker att väldigt mycket är skoj och skulle vilja kombinera ihop allt? Kanske någon typ av festfixare/inredare/designer/pysslare? ;) Kanske är helt ute och cyklar… :)

  • Nej du är verkligen inte ute och cyklar… De där tankarna har slagit mig, men de känns lite läskiga också!

 4. Inredning, design av kläder/möbler/skor osv? Visserligen fet konkurrens..

 5. Jag kan nog inte svara pa bada dina fragor; men en i alla fall! Mitt namn ar Linn (vara foraldrar hade uppenbarligen valdigt bra smak), jag ar 19 ar och kommer ocksa fran Norrkoping dar jag tog studenten i somras, men har precis flyttat till Paris (darav avsaknaden av normala bokstaver!). Jag ar precis som du valdigt fortjust i fina brollopsbilder och inredning och har kameran med mig nastan jamt. Och sa tycker jag att din blogg ar himla fin och inspirerande!

  • Nämen!! Vad festligt hörrö! Vad gör du i Paris? Eller, det kan jag nog ta reda på på din blogg… Kul att du skrev! =)

Kommentera