… med röda kinder som Ally McBeal

Det värsta med fina bloggar är att de ofta länkar till ännu fler fina bloggar. Och då blir man så nyfiken och så hittar med EN TILL jättefin blogg och måste titta igenom hela arkivet för att alla bilder är så vackra och inspirerande. Ja, ni hör ju vilket problem jag har.

Så nu tänkte jag vara lika jobbig och länka till den här bloggen; Late Afternoon.
Hennes kläder alltså… Mmm, perfekt stil.

Men nu ska jag nog läsa lite i boken De Oförglömliga, som jag fortfarande inte vet om den är bra eller inte. Här om dagen sa Lukas:
- Men Linn, håller du fortfarande på med den där? Kan du inte bara erkänna att den är dålig och lägga ifrån dig den?
- Men jag vet inte om det är att den är dålig eller om det bara är det att ingen bok någonsin kommer vara lika bra som Twilight…

Varpå han började prata om att det säkert finns fler böcker i den där kategorin, ”tonårskärlek”. Say what? Det är så mycket mer än lite tonårskärlek!! Kära någon, vi får se om polletten trillar ner nu när jag har fått honom att i vilket fall ge första boken en chans! Hehe. (älskar dig Lukas)

Nu har jag i vilket fall bara en tredjedel kvar av den här halvbra boken så jag kan lika gärna läsa hela.
Eller så tar jag ett avsnitt Ally McBeal, hon med röda kinder som Snook sjunger.

5 kommentarer

  1. Jag kan inte heller se det charmiga i Twilight-serien. Har sett de filmerna, men ser verkligen inte det bra i dem. Böckerna kanske är bättre?

  2. Åh jag vill oxå se ut sådär!:D

Kommentera