Vad jag fick med mig från London!

Från vänster: Kjol, American Apperal. Elle, Elle Decoration, Brides. Converse.
Linne, Topshop. Luvtröja, H&M. Jeansjacka, Primark (ajajaj).
Paraply, H&M. Necessär, Cath Kidston. Skärp, H&M. Moleskine. The Time Travelers Wife.

Har jag ens nämnt på bloggen att jag och Lukas var i London och hälsade på Karin för några veckor sedan? I vilket fall blev det som planerat en del shopping. Vi höll på att dö efter typ 100 meter på Oxfordstreet. Så mycket folk och så mycket kläder, kanske var det tröttheten som gjorde att ajg bara kom ut med ett jättelitet linne från Topshop? ALLT där inne var fint men det blev bara för mycket för en liten svensk hjärna.

Jag ska se till att dela med mig av lite mer bilder från resan framöver.

8 kommentarer

 1. Älskar att bilden går i rosa. Rosa (och blått) är ju bästa färgen.

 2. Sv: Tack Linni. Det värmer!
  Underbart fina saker förresten.

 3. Tidsresenärens hustru är så himla fin! Förbered dig för snyft!

 4. Lynnita Ericsson 3 mars 2011, 17:34 | Svara

  The Time Travelers Wife är en väldigt fin bok,
  rekommenderas till högsta grad.
  Blev glad när jag såg att du fått med dig den hem :)

 5. hur mycket gav du för dina converse? maila mig gärna svaret!

Kommentera