Discokulor, rosa nyanser & industriromantik

Halkade in på Agent Bauers hemsida och blev överöst av fina bilder. Speciellt fastnade jag för några av de Petra Bindel har tagit för Elle Interiör. Det är nog, för övrigt, min favorit när det kommer till inredningstidningar. Jag tycker att de ofta lyckas med den där industriromantiska känslan jag är så svag för!

Vem vill inte ha en discokula i vardagsrummet??

Den här sista bilden tycker jag är ett utmärkt exempel på att det går att ha massa grejer i hyllorna utan att det ser stökigt ut! Det måste bara vara enhetligt. (så lugn bara lugn Lukas, du kanske kan få ha ALLA dina skivor och böcker i hyllorna så du kan gå och titta på din fina samling i vår framtida gemensamma lägenhet)

3 kommentarer

  1. Linda nordberg 17 oktober 2015, 13:18 | Svara

    0735033670 så intresserad av lika disco kula ,, hur stor o vart är den köpt mvh Linda

Kommentera