Pinterest

Som många andra har jag blivit en flitig användare av Pinterest. En sida där man helt enkelt kan samla alla fina bilder man hittar på olika ställen. På så sätt slipper man spara ner allt på datorn och källan till bilden sparas automatiskt så att man inte behöver klura ut var man hittade bilden om man vill använda den i framtiden. Man delar upp allt i mappar. Hittills har jag sju stycken, Eat, Fairy Lights, Inspiration, Pink, Interior, Fashion och Wedding. Här är exempel på några bilder jag pinnat den senaste tiden, en från varje mapp;

Eat

Fairy Lights

Inspiration


Pink

Interior

Fashion

Weddings

Bildkällorna hittar ni alltså på min sida pinterest.com/linnmaria.
Om ni skulle vilja ha en invite så har jag sex stycken, först till kvarn.
Och om ni själva använder Pinterest så släng iväg en kommentar så att jag kan spana in!

21 kommentarer

 1. Åh,
  då undrar jag lite om jag var snabb nog fram till kvarn? Det låter som en intressant sida…!

 2. Hej! Jag skulle gärna vilja ha en invite, om det finns några kvar :) Tack för en fin blogg kan jag ju passa på att säga nu med!

 3. så himla bra grejj! har du några invites kvar? kram!

 4. Kul! Finns det någon invite kvar? :)

 5. Oj, vilken bra sida! Jag är lite sen, men har du möjligtvis någon invite kvar?

 6. Såg precis mailet! Tack så himla mycket!

 7. Hej!

  Säkert slut då det var ett tag sen du skrev inlägget men mirakel har hänt förr :) . Du har inte en invite kvar möjligen?

  Hälsningar
  Susanna

 8. Åå så bra, tack!

 9. Åhhh… jag skulle vara dig evig tacksam om du har en invite till mig också :) pretty please

 10. Tusen tack!

 11. Hej! Har du fler invites kvar?

 12. Hej Linn!
  Om du har någon invite kvar skulle jag hemskt gärna vilja ha en!
  Ha det bra!
  // Mvh Jens.

Kommentera