Bagels

Så fort jag förstod att det ingår att KOKA bröden när man bakar bagels var jag tvungen att testa.
Och om jag får skryta lite (och det får jag ju, det är ju min blogg!) så blev de mycket goda! En ny favorit.

Med lite sesamfrön på hade de blivit ännu finare!

4 kommentarer

  1. Duktigt!! Jag provade för ett par år sen, men det gick inget bra vid kokningen för min del. Men de här såg riktigt fina ut! Vallmofrön tycker jag du ska ha nästa gång dock. Gillar det bättre än sesam.

    • Ja man får va snabb! En minut på varje sida bara! Aa, jag gillar inte direkt några frön haha. Skulle mest vart för finheten ;)

  2. ser jättefina ut! jag har också kokat bagels en gång men de blev inte alls lika fluffiga.

  3. gud vad spännande process!

    jag ska flytta till norrköping till hösten och känner att jag vet ingenting alls om staden och tänkte höra hur du trivs, och om du pluggar, vilka områden är bra att bo i etc etc!

    ha det fint!

Kommentera