Bygones

(Varning för ett riktigt nördigt blogginlägg)

I höstas började jag titta på Ally McBeal. Nu 112 avsnitt, 4592 minuter, ca 76,5 timmar senare är det dags att säga hejdå. Hur ska jag beskriva den här serien? Ena stunden sitter man och försöker hålla tillbaka ett bubblande skratt, andra bara gråter man för det är så fruktansvärt sorgligt och hopplöst och ska hon aldrig någonsin få sin man??? Det är så klockrena karaktärer med sina lustiga tix och personliga kriser.

Som tur är fick jag ju boxen av Lukas i julklapp och mamma har två skivor med soundtrack. För det handlar väldigt mycket om musiken med, återkommande låtar som man förknippar med andra ledsna tillfällen som förstärker allt. (Ni vet som när Marissa i O.C dog och de spelade Hallelujah, jag varnade er för hög nördfaktor) Ska jag välja tre låtar som representerar serien för mig så är det  Baby Don’t You Break My Heart Slow, You Belong To Me och 100 tears away.

Fast det är klart, det hade ju inte gått utan Barry White.

Så nu vet ni vad ni ska titta på.

Och jag behöver en ny hobby. Vad har ni för tips på nya serier jag kan förälska mig i?

5 kommentarer

 1. Kära Linn,
  Gud så jag saknar dig ibland, tur är väl det att du bloggar så att jag kan följa dig. Hursom, vi har DH-kvällar här nere numer. Desperate Housewives från början till slut, jag blir alltid lika lipig. Det är alltid lika cheesy, men för i sjutton vad bra det är! Dessutom borde du kolla på Grey’s anatomy. Högre lipfaktor, inte lika många intriger, men skitbra.

  Eller så kan du se på något spännande. Men alldeles för naket. -True Blood.

  Eller Arrested Development! Det är kuuuuuuuul!

  Puss!

  • Aaaw! Vi har haft våra fina stunder som crazy girlzz!! :D Tittar på våra bilder ibland och saknar…

   Haha, Desperate alltså! Det trodde man ju inte om dig! Greys däremot minns jag att du följde även back in the days. Den serien har jag tänkt att jag vill se hela så det blir kanske nästa projekt! True blood vill man inte heller missa, jag har hört att vampyrerna pratar svenska!? Tack för alla tips.

   PUSS

 2. Marissa dör? :O åhnej nu blir jag ju ledsen xD haha har inte sett alla avsnitten än ^^

 3. [...] en serie som jag liksom känner att jag var lite för ung för att uppskatta när det begav sig, som Ally McBeal. Fortsätter det så här med min fascination för 90-talsserier kommer jag väl snart finna mig [...]

Kommentera