Wedding Planner

Kära nån vad med bröllopsrelaterade blogginlägg det har varit den senaste tiden här. Antar att det är säsongen, så vi tar ett till!
Den dagen jag förlovar mig vill jag gärna ha denna Wedding Planner från Smythson i förlovningspresent av någon vänlig själ. (Mammaaaa…) Lukas har sagt att man faktiskt inte får börja planera sitt bröllop på riktigt innan man är förlovad. Eeeh, han kanske inte är medveten om alla (hundratals?) mappar på min hårddisk…


Fotoalbumet från samma ställe är ju väldigt vackert det med. Men 335 £ känns lite väl, trots guldiga sidor. Hehe.


Tack Emma på Damernas Värld för tipset!

3 kommentarer

  1. (han har helt klart fel, hehe)

    • Eller huur! Jag menar, man förlovar ju sig på sin höjd ett år innan man gifter sig. Bara ett år att planera?? nej nej.

  2. Åh tack Linn, så heter den säkert :D

Kommentera