Bröllopstorsdag: Amélie-bröllop

Haha! Som Amélie-fan var jag ju bara tvungen att uppmärksamma detta tema på bröllop från Green Wedding Shoes.

På tal om Amélie från Montmartre, när jag fick hem mitt ex av dvd:n från cdon upptäckte jag att omslaget och allt var på norska. Och sedan åkte mamma och pappa till Italien och hittade en filmaffischen och köpte till mig. När de kom hem kom de på att den ju var italiensk och inte innehöll ett ord på franska haha. Men ändå, den är fin. Nu sitter den på min dörr men när jag flyttar till en egen lägenhet kommer den minsann få bo i en ram!

Men om jag skulle skriva en rad om bröllop då, det är ju torsdag. Filmtema på ett bröllop, hmmm. Jag vet inte, vad säger ni? Men! Allt som är annorlunda är roligt!

En kommentar

  1. men åh. GUD vad fint tema!!!

Kommentera