Gustaf & Ida 1

Oj oj oj, de senaste dagarna har varit intensiva men roliga! Torsdag fredag jobbade jag till åtta för att direkt efter dra till festlokalen till Gustaf och Idas bröllop för att tillsammans med Johanna dekorera och pyssla. Ni blir nog inte förvånade när jag berättar att det blev mycket vitt, tyll, ljusslingor och glasburkar. Brudparet blev lika nöjda som vi och det är ju superkul!

Efter att ha sovit fem timmar mellan fredag och lördag sågs vi (jag och tre grabbar) i deras replokal för att öva, här skulle nämligen sjungas på festen med! Sedan raskt vidare till kyrkan där jag började sätta upp brudslöja (blomman) längs med altargången. Efter det var det dags för övning nummer två eftersom jag skulle köra till en låt på vigseln med. Sedan småsprang vi till festlokalen och fixade med de sista blommorna för att sedan springa tillbaka till själva vigseln. Stressigt men kul!

Sedan var det äntligen dags för det vackra paret att säga ja till varandra. Alla gäster var så stiliga och själva brudparet strålade! Det var nog den roligaste vigsel jag varit på, stämningen var på topp, alla klappade i händerna till musiken, prästen glömde nästan bort den juridiska delen på grund av allt jubel när Gustaf och Ida kysstes. Och som sig bör när en professionell musiker gifter sig var nivån på musiken mycket hög!

Rasmus, Johanna och jag i våra festpaltor!

Jag och mannen. När vi såg den här bilden sa vi ”Jag ser ut som en jätte”. ”Och jag som en anorektiker”. ”Vi kanske inte direkt framhäver våra bästa sidor jämte varandra.” Men å andra sidan är det ju väldigt mysigt att han är så stor och jag så liten…

Sedan var det dags för festligheter som god mat och framåt kvällen dans. Vi spelade och sjöng till bröllopsvalsen och avslutade med Little less conversation som fick alla gäster att skaka på baken. Så roligt! Och när mörkret föll lyste ljusslingorna så fint! Över brudparet hade vi hängt en krans.

Framåt tre började jag och Lukas traska hem till mig och halv fem stupade jag i sängen. Kände mig helt förstörd när jag vaknade på grund av för lite sömn de senaste dagarna. Men så är det!

Jag döpte detta till del 1 för att jag hoppas få ta del av bilderna Hannes tog under dagen senare. Så jag kan visa er annat än iPhone-bilder!

 

7 kommentarer

  1. Fint fint fint! Ska bli kul att få se ännu fler bilder, men verkar som att du och Johanna gjort ett väldigt bra jobb! puss

  2. Åh vilken fin brudbukett!

  3. Sofia kusin 27 juli 2011, 16:10 | Svara

    Vad fint ni dekorerade! Men jag vet ju av egen erfarenhet att du är en fena på bröllopsdekorering :) Och angående bilden på dig o Lukas ser jag varken jättar eller anorektiker, bara ett riktigt snyggt par!!

  4. Hej! Har du fler bilder på själva dukningen? Såg så himla fint ut! Sen undrar jag hur ni gjort kransen

Kommentera