Hööööööst

Den här hösten kommer vara den mest omvälvande hösten i mitt liv. Jag har blivit antagen till Linnéuniversitetet och programmet Inrednings – och butikskommunikation. Har hållit tyst om det i bloggen för jag visste inte om jag skulle komma in. Men nu efter en nervös vår med både arbetsprover och intervju i Växjö ligger antagningsbeskedet på mitt skrivbord. Puh, jag andas ut i ena sekunden och snabbt in i nästa. Flytta, ny stad, nya människor, långt hem, långt till Lukas som kommer bo i Stockholm (!!), ny skola. Liksom, hjälp. Men det får gå, det måste det ju. Och det kommer vara så nyttigt för lilla mig.

Jaja, slut på texten. Jag såg ett kollage på bloggen Studded Hearts och DÄR, den 13 juli kom första lilla lilla längtan efter höstgarderoben. Haha. Jag har faktiskt redan spanat in ett par kängor ur vagabonds höstkollektion. Don’t hate me.

9 kommentarer

  1. Åh vad kul! Grattis! Jag tror det kommer bli fantastiskt roligt, men jättejobbigt att vara ifrån pojkvännen såklart.

  2. roligt roligt roligt! Här måste hälsas på.

  3. Lena Lundholm 14 juli 2011, 18:36 | Svara

    Jag ser redan fram emot när pappa Lukas och jag kommer och tränger oss in i din lilla studentlya!!

  4. Jääävlar vad snygga skor!

Kommentera