Att vara en hopplös romantiker

Jag är skrämmande bra på att romantisera hela den här grejen med höst. Och i år ska jag dessutom börja plugga: skolstart är bland det mysigaste jag kan tänka mig. För det första  får man anledning att köpa nya fina anteckningsblock (som de nedan). Ska man börja en helt ny utbildning i en ny stad där man bokstavligt talat inte känner en enda själ, som i mitt fall, har man chans att liksom på nytt visa vem man är, och byta stil helt om man skulle vilja. Nu är jag visserligen väldigt nöjd med min stil (annars skulle jag ju ha en annan stil) och känner inte så mycket krav från min omgivning att jag inte kan vara den jag vill vara men i alla fall!

Förutom att plugga design och företagsekonomi på ett fräscht universitet i snygga kläder kommer hösten att innehålla en hel del tågresor. Vilket också är väldigt lätt att romantisera… Sitta på ett tåg mot sin älskade som bor i stora staden med en fin bok att läsa, ja ni fattar. Några dagar i månaden kommer förhoppningsvis spenderas i Stockholm, promenader på Djurgården, fika i Rosendals Trädgård (morotskakan), lite shopping, lite mys ute på Ekerö där Kaggeholms Folkhögskola ligger. Lukas ska plugga journalistik, sitta och skriva hela dagarna. Hur romantiskt är inte det? Och så vill jag komma hem till Norrköping med titt som tätt. Äta mammas goda mat och asgarva med familjen.

Så ja, det ska nog bli en bra höst det här. Jag ska bara hitta någonstans att bo. Petitesser…

Köpte lite nytt fint höstigt här om dagen.

7 kommentarer

  1. Heelt rätt inställning! Tror du kommer få en finfin höst. Distansförhållande kan vara rätt mysigt faktiskt. Mycket längtan och fjärilar i magen :) Puss!

  2. Lena Lundholm 18 augusti 2011, 22:01 | Svara

    <3 <3 <3

  3. haha, söt <3 det är bra att romantisera!

  4. Vackert! Lycka til!

    Hvor er klærne fra? :)

  5. åh, känner så väl igen mig!

Kommentera