Biblioteket ♥

Mina två första skoldagar har jag avslutat med ett par timmar i biblioteket. Jag känner mig själv och i mitt rum i källaren skulle jag inte få något läst. Det känns lite som att jag inte pluggar på riktigt dock, liksom, läsa om gamla porslindesigners från 1700-talet. Det är ju sådant jag i princip hade gjort frivilligt. Lägg även märke till den plisserade kjolen, jag försöker se ut som en skolflicka.

Den första kursen vi läser är en intro-kurs till programmet. Så idag har vi haft en föreläsning om vår framtida yrkesroll och lite allmänt om gestaltning i det kommersiella rummet. Dana (för övrigt vår lärare, långt rött hår och alltid lång svart kjol och så bryter hon på något exotiskt, cool) visade lite bilder på olika affärer och skyltningar hon sett runt om i världen.

Alltså, jag har VERKLIGEN hamnat rätt. Det här är SÅ intressant. Tack Gud för att du leder mina steg.

Imorgon ska vi till ICOM (IKEA Comunications) i Älmhult. Jag tar nog med kameran och då kanske det kan bli lite vettiga bilder här på bloggen! Håll ut.

5 kommentarer

  1. Vad spännande det låter och kul att du känner att du hamnat rätt! Min klass ska också åka till IKEAs kommunikationsavdelning och hälsa på, men det blir senare i höst. Hoppas ditt besök där blir lyckat i alla fall! :)

  2. Kan inte låta bli att gilla din handstil! :)

  3. vad roligt för dig!

  4. Lena Lundholm 31 augusti 2011, 20:47 | Svara

    Jag är så glad <3

Kommentera