Frizon

Här kommer några små glimtar från sommarens andra och sista festival.

Alltså, Lukas och jag lyckas alltid välja likadana kläder. Helt utan att det är meningen! Här sitter vi första dagen och gömmer oss för regnet i tältet.

Innan den första stora spelningen sprang vi på de här busarna, Victor, Samuel och Hannes som jag lärde känna under mitt teamår (och Lukas kände sedan innan från att han bodde i Örebro). Det är väl det bästa med att åka iväg så här, man träffar så många fina människor, som man egentligen skulle vilja se mer av.

Det var Loney Dear som spelade. Och det var festivalens bästa lilla konsert. Tänk att sitta i en stor lada, med en jättemysig scen och så sitter Emil där med gitarren och förtrollar alla med sin ljuva stämma.

De sista bilderna är från fredagen då Lukas band Wrestling With Angels spelade och jag och några flickor var med och körade. Tyvärr har jag inga bilder från det men det var kul!

3 kommentarer

  1. Linn, du har ju lockigt hår liksom jag och det ser så himla mjukt och fint ut. Men hur lyckas du hålla det så? Jag tycker att mitt hår bara blir torrt och slitet och jag vet inte vad jag ska göra åt det…

    • Hmmm… Alltså, balsam, jag brukar slarva lite med att skölja ur det med flit, då blir det lite tyngre och mindre frissigt. Fast sedan måste jag ju ha någon annan produkt för lockigt hår i när det är fuktigt, inte nån som gör att lockarna blir hårda dock… Bäst blir det om det får självtorka! :) där hade du mitt hårrecept!

Kommentera