Plockgodis

Idag har jag jobbat min näst sista (!!) dag på Cervera. Nu har jag ledigt i över en vecka och optimisten i mig gick och köpte lite nya böcker. Kärlekens historia har jag visserligen redan läst men den var jag bara tvungen att ha i hyllan. Varmt rekommenderad. Böcker ligger nog på min topp tre av grejer jag njuter av att köpa. Tillsammans med porslin och ett par riktigt ordentliga skor. Speciellt när man får plocka dem som smågodis.

6 kommentarer

  1. Aw, finaste jordgloben! :)

    Linni, har du sett att Karl Lagerfeld gör en kollektion för Orrefors? Lite coot ju! :)
    (men det visste du säkert redan, är ju bara hobbynörd på glas och porslin. Du är äkta nörd, haha! – Absolut inget illa menat).

    http://www.orrefors.com/karllagerfeld

  2. En dag – läs den snabbt! :)

  3. Hehe, jag misstänkte väl det.. Ah verkligen! Och dom är framförallt väldigt Lagerfeld-iga tycker jag. Häftigt att han kunde applicera sin stil på glas också. :)

Kommentera