Höst ♥

Jag gillar verkligen hösten. Alltså, jag är en höstmänniska, det är bara att inse. Speciellt gillar jag när det fortfarande är strax under 20 grader så man slipper frysa men ändå kan använda sina kängor och en halsduk. Precis så har det varit de senaste dagarna här i Växjö. Och förvånande lite regn! Så jag har njutit i fulla drag, börjat läsa en ny bok (som väntat är det mycket bra) och gått av bussen inne i stan för att gå hem. Det du mamma! Gå av innan man är framme för att promenera. Och att gå samtidigt som man läser! Vilken hit, så mysigt! Haha, igår när jag gick hem fick Ida syn på mig men jag var inte kontaktbar fast hon ropade på mig (ja jag lyssnade ju på musik med). Hon fick komma fram och rycka tag i mig… Men jag har koll på bilarna när jag går över gator, du behöver inte oroa dig Lukas.


Älskar när boken man läser passar in i omgivningen, liksom en bok kan ju vara den bästa accessoaren!

Och idag har jag ledigt från skolan eftersom min grupp är färdig! Så jag har varit hos en ny frisör, känner mig rätt nöjd så jag kommer nog komma tillbaka till henne. Nu är jag lite blondare igen hihi. Och så råkade jag köpa dyr inpackning och lock-creme. Och en klänning. Wops, inget fattigt studentliv än så länge, men snart tar sommarlönen slut. Ajajaj.

7 kommentarer

  1. Jag älskar också hösten. Den är så charmig. Och så många färger. Te. Kläder i lager = många olika sätt att matcha plagg på. När luften är sådär krispig på morgonen när man går till skolan. Jo, jag villar den. Dock inte när det regnar, men det är väl…ja, inte många som gör det.

    En gång kunskapare, alltid kunskpare! :)

  2. Gillar ska det stå, inte villar, hahah.

  3. Älskar höstlöv sådär fint på asfalten!

  4. Hösten är verkligen en favorit årstid, så fin <3 Och boken, är den bra? : )

  5. [...] tänker för övrigt erkänna direkt att jag inte har börjat läsa den där boken än. Jag håller fortfarande på med Norweigan Wood. Men nu när den mycket teoretiska kursen i marknadsföring är över och vi [...]

Kommentera