Om att vara strumpaktig

När jag var liten tyckte mamma alltid att mina strumpor skulle matcha resten av min outfit. Det slutade med att jag sa ”Mamma, var inte så där strumpaktig!” Detta har blivit ett stående uttryck mellan mamma och mig. När man matchar något lite fööör mycket så är man strumpaktig. Dock måste jag erkänna att jag har ärvt i vilket fall en halv gen av mammas strumpaktighet och tycker det är riktigt trevligt när saker råkar matcha, lagom mycket. Som här, Elle Interiör med ett fint doftljus jag fick av r.o.o.m. och så lite hand- och fotcreme. När det ser ut såhär njuter jag lite väl mycket…

Trevlig helg på er!

2 kommentarer

  1. Haha, bra uttryck. Man förstå liksom precis vad du menar. Jag är nöjd! :)

  2. Lena Lundholm 17 oktober 2011, 21:44 | Svara

    Åh…<3

Kommentera