Bröllopstorsdag: Aw!

5 kommentarer

  1. Sofia Lindblom 7 november 2011, 11:57 | Svara

    Aaaaw! Härliga snubbar! :)

  2. Jag tar mig friheten och antar att du har en del (i alla fall någorlunda) koll på fina bröllopsklänningar. Om så är fallet, skulle du inte vilja dela med dig av några sådana affärer/företag/länkar? Det skulle uppskattas av en sån som jag som har noll koll vart jag ska börja leta. Om du vet av något svenskt så är det ju ett plus. Blir galen på att jag inte hittar något. Bara massa tråkiga. Vill ju ha, i alla fall lite, originalitet!
    Tack på förhand. :)

  3. Åh tack så mycket! Vad snällt att du tog dig tid. Det är som sagt verkligen svårt att hitta något fint tycker jag. Eller fint kan det ju vara, men den ska ju kännas personlig och som jag.
    Jaa, jag har faktiskt också funderat på det. Att sy upp klänningen hos en riktig sömmerska/skräddare. Som du säger så sitter den nog allra finast på kroppen när det blir efter ens egna mått och då blir det ju originellt. Ha en bra dag fina du! Tack igen!

Kommentera