Jul i vårt hus!

Julafton hemma hos Lundholms såg ut lite så här:

Dukning med farmors handmålade tomtar som alla fick rimma på!

Julklappsutdelning

Nu när jag har flyttat har det blivit ett rum över, så mamma och pappa håller på att fixa till en ateljé/arbetsrum.

Sedan kom pappas sida av familjen hit och vi hade det fantastiskt trevligt om jag får säga det själv. Jag är så glad över att ha en så fin släkt som har så roligt tillsammans! Och som lagar så god mat!!

Hoppas ni haft en fin jul. Ikväll kommer Lukas hit och vi ska se film med familjen! Livet leker.

6 kommentarer

  1. din familjs hem ser ut som att det plockats direkt ur en inredningstidning. Väldigt snyggt. Avundsjuk.

    • Haha! Det ska jag hälsa mor min :) Jag kan avslöja att hemligheten är att läsa tidningar och att ta vad man har och använda fantasin! :)

  2. Mysigt och fint som vanligt hemma hos er. Och du är så himla himla snygg och fin och bra Linn <3 God jul.

  3. Sofia Lindblom 28 december 2011, 14:39 | Svara

    Mycket fina bilder som vanligt, men det var nog ändå ännu finare i verkligheten! Instämmer i att det var en otroligt trevlig julafton. Kul att det ser ut som att jag har jättekort frisyr på bilden :)

Kommentera