Lucka 1, Berätta om dig själv

Å! Jag som satt och klurade på vad man skulle kunna hitta på för kul så här i december månad. Så kommer Julia med tipset från Emily. Så julkalendern heter ”Berätta om…” Och går helt enkelt ut på att jag varje dag fram till jul kommer berätta om något. Och idag, 1 december ska jag berätta om mig själv!

Jaha, då ska vi se om jag kan lyckas med detta utan att det låter som ett personligt brev till en jobbansökan.

Jag är Linn Lundholm. 21 år. Lockigt hår. Sedan tre månader bor jag i Växjö för jag har börjat plugga programmet Inrednings och Butikskommunikation. Kan jag få skriva det på engelska? Interior Decoration and Visual Merchandising. Låter det inte sjukt flashigt? Kvar i Norrköping har jag min älskade familj. Det är den bästa familjen man kan ha, med dem kan jag vara mig själv och vi skrattar så bra tillsammans och bråkar i princip aldrig. Ganska fantastiskt nu när jag tänker på det.

I stockholm har jag min kärlek på jorden. Han heter Lukas och är den sötaste som finns. Men mer om honom kommer i en senare lucka! Håll ut.

Jag vågar nog säga att jag är en sån där kreativ människa som ibland (och alltid på natten??) får små kreativa ryck och måste göra moodboards eller slå in fina paket. Min stora last i livet, haha, är alla de serier jag följer. Kan inte välja bort någon för alla är ju så bra!? Om du skulle fråga mina vänner i Norrköping vad jag gillar skulle de nog svara porslin, ljusslingor och musik. Jag sjunger och spelar gitarr. Dock gör jag det senaste alldeles för lite (men nu har jag en liten grej på gång här som ni ska få ta del av om några veckor).

Jag har även ett lite ohälsosamt intresse för bröllop. Har märkt hur jag börjat hoppa på folk i min omgivning som ska gifta sig och lite fint erbjuder mig att hjälpa till. Haha.

 

Jag har glasögon på mig när jag sitter vid datorn eller läser eller tittar på tv, eller när jag bara vill se lite smart ut…

Om du skulle fråga mina vänner jag fått här nere i Växjö skulle de säga att jag är en riktig nörd med alla bloggar, speciella antecningsblock och serier. Framför allt (och det här är ju bara roligt haha) så har de fått för sig att jag är ett tekniskt geni?! Och alla problem på datorn får lösas av mig. Säkert är det några av er som skrattar nu…

Något annat jag är riktigt bra på är att drömma. Jag drömmer ihop små berättelser, skriver ner drömmar om framtiden i mina ovannämnda block. Ja, över huvudtaget att anteckna fint tycker jag är löjligt kul, speciellt gillar jag att skriva listor! Låtlistor är med roligt. (titta i arkivet under musik så kan ni nog få tag på några)

I bloggen kan det nog verka som att jag är en sån där fin flicka. Men trots att jag gillar nagellack och kragar och romantiska filmer som utspelar sig i Paris så är jag också tjejen som skrattar lite för högt och inte särskilt snyggt. (liksom inget fnitter utan HAHA) Och jag skrattar åt lite för grova skämt och jag har egentligen inget emot att gå omkring som en slusk i långkalsonger hela dagen.

Men om du verkligen skulle fråga vem jag är så skulle svaret vara väldigt enkelt. För det främsta i mitt liv, det jag har min identitet i, är att jag är Guds dotter. Älskad av honom genom allt. Det är själva grunden i mitt liv. Och om ni undrar hur det känns så är det ungefär som att udden bryts av varje orosmoment i livet. Jag är egentligen aldrig särskilt ängslig, för jag är inte ensam och jag litar på att han har en väg för mig. Att tänka på honom och prata med honom och sjunga med honom är ungefär som att komma in från kylan och ställa sig framför en varm eld. Utan honom skulle allt vara meningslöst för mig.

Och det, mina vänner, var lucka ett!

12 kommentarer

 1. Alex här, tjenatjena! 2 december 2011, 00:53 | Svara

  bra lucka!

 2. åh, det var en fin lucka! väldigt väldigt fin!

 3. Bra lucka! (Jag skrattade!)
  Mysigt inlägg!

 4. åh så skönt det verkar att aldrig vara ängslig. jag är precis tvärtom, ängslig hela tiden, men så har jag ingen tro heller. sorgligt när man tänker efter. ibland önskar jag faktiskt att jag stod närmare gud.

 5. Åh mysigt mysigt! Och du är så vacker!!!!!!!

 6. linn min fina pingla! det här var en jättefin lucka.
  jag blir så peppad på att blogga. jag har ju alla mina listor, anteckningsblock och serier alldeles för mig själv.
  haha, kom hem snart så vi kan se på ally!

 7. wow! älskar sista stycket :)

Kommentera