Lucka 18, Berätta om en plats du absolut vill besöka innan du dör


Bildkälla

Jag vet inte varför men jag har en instinktiv känsla att jag och Amsterdam skulle passa mycket bra ihop. Kan egentligen inte förklara det, för jag vet i princip ingenting om staden mer än att arkitekturen är vacker och att man kan köpa start-kit med marijuana. Och vad skulle jag göra där? Strosa runt helt enkelt, kanske på en cykel. Jag vet bara att till Amsterdam ska jag, inom ett par år!

3 kommentarer

  1. Sofia Lindblom 19 december 2011, 14:19 | Svara

    Jag och mamma spenderade ju några dagar i Amsterdam förra våren, tror du skulle älska det! Vackra gamla byggnader, mysiga kaféer, vatten genom staden med pittoreska broar, överallt snygga cyklar med blomsterbeklädda korgar och så underbara parker som fullkomligt svämmade över av blommor i alla färger. Åk dit snarast! :)

  2. För att inte glömma the red light district! Mums!! Mitt favvoställe när jag var där!

Kommentera