Lucka 3, Berätta om din bästa vän

Ja kära nån. Den här luckan får man ju prestationsångest av. Men låt mig säga så här, jag vet inte om jag har EN bästa vän (förutom Lukas), utan jag har många bra men idag väljer jag ut en.

Alexander Lind, känn dig hedrad!

Förra vintern blev Alex tillsammans med en flicka från Uppsala och nu har jag flyttat till Småland. Detta har resulterat i att vi sedan i våras har setts två gånger. (därför var jag tvungen att låna en någorlunda aktuell bild från Karin) Men ändå, här om veckan satte vi oss ner och fikade och allt var precis som det alltid varit. Inget kallprat utan direkt ner i djupet och vi pratade om sådant som faktiskt spelar roll i livet. Och när jag gick därifrån kände jag mig så tacksam. Tänk att få ha en sådan vis vän!

Jag har känt Alex sedan han var liten och inte vågade komma till kyrkans barngrupp själv utan hade med sin storasyster. Genom långt hår, konstig musik, gula kepsar, kärleksproblem till killen han är idag. Ungdomsledare i en kyrka, en förebild för många, även för mig.

Ja vad kan man säga. Man gillar den här killen! Tack för att jag får vara din vän Alex, hoppas det kommer vara så alltid, var vi än bor.

2 kommentarer

  1. Alex här, tjenatjena! 3 december 2011, 15:56 | Svara

    Naaaw tack Linn! Du är en väldans bra vän du med!

Kommentera