Nej nu orkar jag inte mer här får ni lite pysseltips i stället!

Så, det var kul så länge det varade men nu tog visst julkalendern slut här. Jag har ju massor med andra saker jag vill blogga om?! I stället bjuder jag på lite pysseltips.

För att få en lite ”svävande” känsla på julkorten, att vissa delar liksom poppar upp, som med diamanten och det andra kortet ovan kan man använda dessa små dubbelhäftande kuddar. Finns att köpa på Panduro!

Japansk tejp är verkligen den här julens fluga. Låt fantasin flöda och dekorera dina paket lite stilrent och grafiskt! (köptes på internet, finns på många ställen)

Dessa pappersblommor har jag bloggat och tipsat om tutorial för här. Lika spännande varje gång att se hur resultatet blir. Roligast är det att använda gamla tidningar! Och om man bara gör en halv, som ovan, är de perfekta att klistra på paket.

Kommentera