500 days of summer

ÅÅÅÅ DET HÄR ÄR JU VÄRLDENS BÄSTA FILM!!

Tänker jag varje gång jag ser den. Den har allt jag gillar; ljusslingor, origamifåglar, BRA musik, ett fint bröllop (nästan två), Moleskine, fina kläder, Zooey och Joseph… Kärlek! Men inte smörig kärlek utan verklig. Alla filmer borde vara så här och Joseph och Zooey borde gifta sig. Jag kommer nu peppra er med screenshots.

Soundtracket innehåller några av mina bästa låtar med. Lyssna här om du inte har hört!

 

5 kommentarer

  1. Ja, den är absolut världens bästa film! :)

  2. Julia Thalin 14 januari 2012, 15:50 | Svara

    Åhhh jaaaa vad bra den är! Min absoluta favoritfilm!

  3. Jag veeeeet, älskar den här filmen!!!! :D

  4. Är det han som spelar i 50/50? Jag tror det! Det är också en sjuuukt bra film förövrigt!! Se den, så lovar jag att se den här! :)

Kommentera