Inspiration No.1

En grej som är konstig eller mest dum är det här med att inspiration dyker upp när man minst kan ta hand om den. För några veckor sedan hade jag massor men då hade jag en tenta att plugga till och ett stort grupparbete att lämna in. Nu läser jag Inredning och har hela kvällarna fria men har jag någon inspiration? Nix pix.

MEN jag har bestämt mig för att inte ha något dåligt samvete när jag inte bloggar ordentligt, ingen press liksom. Det här ska ju vara en rolig grej. Så jag uppdaterar när jag har något att komma med. Just nu i form av lite allmänt vackra bilder jag sett den senaste tiden.

Klicka på bilderna för att komma till källan!

3 kommentarer

  1. Lena Lundholm 15 februari 2012, 22:17 | Svara

    Är det du & jag som ska dricka te på den balkongen…?

  2. Tjusiga bilder! ^_^

Kommentera