Sweet Inspiration

Okej vänner. Dagen vi alla har väntat på, eller i vilket fall jag, har kommit! Idag får ni hälsa på i min nya blogg! Det är så klart en blogg full med BRÖLLOP.

Efter mycket grubblande på namn (sjukt vad svårt det är att komma på) så satt jag en eftermiddag i källaren där jag bodde i höstas och lyssnade, som så många gånger förr, till Ally McBeals soundtrack och hör frasen ”Sweet Inspiration”. Det är ju precis vad jag vill att bloggen ska innehålla, massor av fantastisk inspiration! Därför tror jag att du, även om du inte står mitt uppe i bröllopsplanering, kommer att trivas bra.

Det är duktiga Julia som har gjort designen och redan nu finns det gamla favoriter från den här bloggen att kika på i arkivet. Så in med er nu och sprid till alla ni känner som ska gifta sig (eller som har samma osunda förkärlek till bröllop som jag) att nu finns det en ordentlig svensk bröllopsblogg! ; )

Sweetinspiration

4 kommentarer

  1. Har nyss börjat följa din blogg, looove it!

  2. Följer självklart, ingen tvekan, så himla fint!! Jag får nästan ont i magen, så duktig och kreativ är du!

    Kram!

  3. Vet du att jag HAR faktiskt längtat efter den här bloggen. Här ska vi allt läsa och följa på bloglovin :D

Kommentera