De senaste veckorna genom instagram

Delar av min moodboard till projektet jag lämnade in nu i veckan.
Första dagen på många månader med mina älsklingsskor.

Lukas har varit här och servat mig i min plugghets. Lagat mat, masserat mina stresspända axlar och sånt. <3
Vi har ätit goda sena frukostar.

Jag var uppe hela natten mellan tisdag och onsdag och ritade på projektet som skulle lämnas in morgonen där på.
Lukas hjälpte till att fylla i linjer när han inte sov…

Skissa skissa.
Penslar och pennor.

Lukas ska skaffa glasögon. Jag höll på dessa.
Och så en till frukost.

Det har varit en otroligt stressig /mysig vecka. Där av tystnaden på bloggen. Idag har vi tagit en vårvinterpromenad i skogen och njutit av solen.

Måste för övrigt berätta om vårt flyt här om dagen. Jag såg en affisch på universitetet att vår favorit Tomas Andersson Wij skulle spela här ikväll, perfect timing att Lukas är här liksom. Precis innan vi ska fixa biljetter kommer vi på att vår vän Gustaf ju är med på turnen och spelar piano med honom. Ett sms senare står vi med på listan och får gå gratis! Wihu! Så nu ska vi iväg och njuta av hans senaste skiva och förhoppningsvis en del gamla favoriter.

Kommentera