Make Joseph Kony famous

Det är sådant här som ger hopp om framtiden. Har du inte sett filmen än? Vet du inte vem Joseph Kony är? Titta nu!

3 kommentarer

  1. Det är så himla bra att du och flera bloggare med dig lägger upp filmen och uppmärksammar det här, det är så väldigt viktigt!!

  2. Har inte jättestor koll själv, men har hört många prata om att organisationen inte är helt okontroversiell. Lätt att man inte är så källkritisk när det gäller såhär hemska saker! Läs gärna http://visiblechildren.tumblr.com/post/18890947431/we-got-trouble

    • Jepp I know. Jag har läst argument från båda håll. Men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka om att så många har berörts av orättvisan och att vårt kommunikationssamhälle faktiskt kan leda till något gott. Det ger mig ändå hopp :)

Kommentera