Hej hej

Den här veckan har jag Lukas på besök eftersom han har påsklov. Mys!

Vi har börjat kursen i butikskommunikation med vår störtsköna lärarinna Bernadette som bryter på franska och blandar engelska, franska och svenska hej vilt. Älskar att hon inte uttalar de två sista bokstäverna i en del ord. Förutom detta verkar hon dessutom väldigt kunnig och har bland annat jobbat som display manager på NK i Stockholm. Alltså hon har ansvarat för skyltningen. Fränt. Och fy vad skönt med en praktisk och kreativ kurs efter ekonomistyrningen vi hade tenta i för en vecka sedan. Hejdå budgetaaaaaar!

Här kommer två bilder som inte har någonting med det jag har skrivit att göra.

Varför ser jag så rädd ut? Ingen som vet.

12 kommentarer

 1. Sofia Lindblom 12 april 2012, 22:55 | Svara

  Gosh vilket långt går du har fått!! Jättefint.

 2. Men åh så fin du är!

 3. Ekonomistyrning blandat med butikskomunikation? Låter som en ungefär lika spexig blandning som jag läser. Vad/var pluggar du?

 4. Sofia Lindblom 14 april 2012, 17:49 | Svara

  eh ja… hår skulle det förstås stå… men det verkar som du fattade poängen!

 5. Kakan ser väldigt god ut… :)

 6. Hej!
  Jag har på något sätt lyckats komma in på din blogg och tycker den
  är fantastiskt fin.
  Jag har förstått att du läser på Södertörns Högskola, Ekonomi teknik och design. Jag funderar stark på att söka den utbildningen men är lite osäker ändå.
  Är du nöjd med utbildningen?
  Är det roliga människor du läser med?
  Är det jättemycket ekonomi och vad har du för tankar om vad du ska arbeta med efter examen?`

  Så tackasam för svar.
  Mvh Amanda från Göteborg.

  • Hej Amanda!

   Fast nej jag läser i Växjö! Inrednings- och butikskommunikation. :) Här är det 50% företagsekonomiska ämnen (men då ingår varumärkeshantering, marknadsföring och annat kul) och 50% flumämnen = design. Haha. Jag tycker det är en skön mix och har en fin klass! Södertörn vet jag inget om tyvärr!

Kommentera