Kvällshälsning från mitt fönster

Visst har jag det mysigt med skogen precis utanför fönstret?

Nu har jag tagit mitt pick och pack och rest hem till Norrköping för några dagar. Det vankas Valborgsfirande och 50-årsfest för far min! Och så kan jag avslöja att jag kommer spela The Sims 3. Hehehe.

4 kommentarer

  1. Åh, jag vill också plantera växter och kryddor i konservburkar. Jag har några stycken redan, men jag har för mig att det lätt kan börja mögla om man planterar i konservburkar, har du märkt något av det? Just eftersom man vattnar och att det kan bli någon slags kemisk reaktion när vattner kommer i kotakt med själva konservburken. Men det kanske bara är något jag läst någonstans, det kanske inte är sant.

  2. Enkelt och jättefint. Jag älskar att du har skogen precis utanför ditt fönster.

Kommentera