Garden


Bilder 1 2 3

Jag vet inte riktigt vad som har hänt. Jag har ju alltid varit en ”stadstjej”, alltid bott i lägenhet osv. Och alltid påstått att, nja, när jag blir stor vill jag nog bo i en fin lägenhet med en takterass i stället för i en villa. Men den här våren har jag kommit på mig själv flera gånger med att drömma om en liten lummig engelsk trädgård intill ett slitet gammalt tegelhus. Där ska det växa otaliga sorters rosor och pioner så jag kan ha hela huset fullt med vilda buketter om våren och sommaren. Och dagdrömmandet blev inte bättre när Elle Interiör visade bilder ur Lars Ring och Jan Rundgrens bok ”Växtriket: att skapa en trädgård”. Titta bara…

Bilderna är tagna av Roland Persson, Söderberg Agentur

2 kommentarer

  1. Svar: hoppsan, vilken tur att du sa det! Trodde det var borttaget, men det ska jag lösa!:) tack, ta hand om dig!:)
    Justja, jag undrade bara vad det var för spännande kurs/program du läser?

Kommentera