Senaste veckan genom Instagram

Jag var ju hemma mellan torsdag och onsdag. Mamma och jag åkte en sväng till IKEA och matchade. Ett perfekt mor & dotter-repotage i en tidning som vi brukar säga haha.

En smak från barndomen!

Pappa fyllde 50 (!!!) och i present fick han en fin cykel!

På festen hade jag guldbyxor.

Jag fixade mammas frisyr á la 60′s!

Onsdag torsdag har vi haft en liten minipraktik här i Växjö i en butik. Första dagen fick vi pyssla om bland Samsøe Samsøe. Snygga kläder både för herr och dam! Ett märke jag måste utforska lite mer känner jag. Här hängde vi i vilket fall om så det blev lite vårigare.

Vår lärare har sagt att vi inte får läsa några andra modetidningar än internationella Elle och Harper’s Bazaar. Jag och Ida tog hemläxan på allvar och slog oss ner i solen en kväll efter praktiken.

Ida har även gjort ett träningsschema åt mig. Hon är nämligen ett träningsfreak. Alltså, hon tränar varje dag, ibland flera gånger. Och äter mat hela tiden. Så hon vet vad hon pratar om och jag har nu utsett henne till min PT haha. Så nu ska jag med mina nya träningsskor (som är sjukt snygga) komma i form ordentligt och framför allt vill jag bli stark, få bättre hållning och få energi!

3 kommentarer

  1. Linnéa Wadstein 8 maj 2012, 15:25 | Svara

    Hej Linn!! Var har du köpt (om det är dina fötter) de vita skorna?

    • Din sko förra året! Tyvärr… Men det finns säkert att hitta vita gubbskor någonstans. Kolla Asos!

    • Eller haha, det där är ju mammas skor… De är beiga men tror hon köpte dem på Scorette!!

Kommentera