Söndagssysslor

Den här söndagen är perfekt (förutom att Lukas har åkt hem). Jag kom upp skapligt för att jag skulle vinka av Lukas, sedan städade jag med vidöppet fönster så jag kunde höra fåglarnas vackra sång. Jag har spenderat nästan två timmar på en filt i solen (längre än så vågade jag inte med tanke på min likbleka hud). Jag gick en promenad på en timme ungefär, jättespännande! Har alltid undrat var vägen in mot skogen leder och nu vet jag att man tillslut kommer runt till Campus igen. På min vandring fick jag se vackra bokträd, kossor, röda stugor, ängar och en fantastisk lund med blommande fruktträd. Så nära där jag bor!

Nu har jag slagit mig ner inomhus och tittar ifatt de tre avsnitten av Downton Abbey som visades igår. Jag missade liksom när det sändes första gången så det är ju perfekt att de visar det igen! Skynda och titta på svt play om du har en lika stor förkärlek till 1910-talet som jag har. Marys klänningar alltså… Och det vackert inredda slottet. Å jag är så svag för det här!

3 kommentarer

  1. Fina bilder. :)

    Kan du mejla mig när du ser detta? Tänkte kolla en sak med dig gällande din blogg. :)

  2. Åh, Downton Abbey! Perfekt serie, perfekta kläder.

Kommentera