Jag är nyförälskad

Hallå bloggen! PorsLinn is back!

Jarå, nu har jag jobbat mina två första dagar för sommaren på Cervera (men inne i City, intalar mig själv att jag har befodrats hehehe) och därför tycker jag det är på sin plats att jag visar er min nya kärlek.

Ittalas nya serie som släpps till hösten (men pressbilder har släppts typ idag, coolt va!!) heter Sarjaton vilket på finska betyder ”Ingen serie”. De har skapat ett nytt koncept med olika delar som ska kunna mixas och matchas hur som helst. Man kan helt enkelt välja ut de delar man gillar. Lite så här har jag ju redan tänkt med mitt Swedish Grace där jag har blandat lite med färgerna.

Detta känns helt i tiden! Och delarna har något djupt nordiskt i sig och jag ÄLSKAR den där jordiga tonen tillsammans med det gammelrosa och isblå. Det är mycket möjligt att jag kommer skaffa mig en liten frukostservice i vilket fall med de fina kopparna och skålarna. Liksom, man kan inte ha för många koppar och skålar. Brist på plats, visst, jag bor ju på 22kvm. Men å andra sidan, när porslin är så här fint är det ju bara att låta det stå framme, på bordet eller i String-hyllan eller i fönstret. Ja, var som helst faktiskt.

Nåja, nu tittar vi på de vackra skapelserna!

OCH, titta på denna lilla film om serien:

3 kommentarer

  1. oh vilket fint porslin.
    är på jakt efter något nytt att köpa till nya lägenheten och blev precis lite inspirerad.

    allt gott, lina

Kommentera