Les Misérables

Okej. Det här är stort.

Den här musikalen har, enligt mig, några av tidernas vackraste sånger. OCH NU BLIR DET EN FILM!! (alltså en ny, påkostad sådan) Helt proppad med stora namn som Anne Hathaway, Russel Crowe, Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Helena Bonham Carter, Eddie Redmayne (ni vet Burberry-killen) och Sacha Baron Cohen (Borat??). Man kan väl säga som så att mina förväntningar är i taket. Och jag gråter redan till trailern.

”I had a dream my life would be so different from this hell I’m living!!” – hur många gånger har jag sjungit den raden och önskat att jag var musikalartist? Otaliga. Och nu när jag tänker sjöng Anders och jag ”Bring him home” på avslutningskonserten i nian.

Okej ska sluta nu, känner mig som Rachel Berry…

Men åh, nu längtar jag till December!

 

4 kommentarer

  1. Får gåshud<3

  2. men åh :/ inte anna hathaway. gillar inte de filmer hon ärmed i även fast de egentligen är bra!! tyfikskt

  3. Åh, herregud! Nu studsar jag av lycka! och jag Älskar Anne Hathaway. Längtar!

  4. Hej vackra! Tack för dina fina ord, både på Facebook och på min blogg. Jag brukar gå in på din då och då. =) Du har så underbara bilder på din blogg. =) Kramiss!!

Kommentera