Akvarell

Egentligen är min ömma moder väldigt duktig på att måla akvarell. Man kan tro att det är pappa som står för konsten i familjen, eftersom det är hans tavlor som hänger på väggarna. Jag har tjatat och tjatat på henne att hon ska komma igång igen så hon kan måla en tavla till mig. Och igår var tydligen dagen, så vi satte oss ner och jag fick faktiskt till en del med. När vi började klippa sönder allt och pilla med en tuschpenna släppte prestigen och ut kom något som kanske kan liknas vid konst?

Mina alster:

Tråkigt med instagram-bilder, I know. Men bättre än inget?

11 kommentarer

 1. wow! visa gärna mer! :)

  • Aw vad fint att höra. Ja då får jag se till att måla mer antar jag, annars har jag inget att visa, haha!

 2. alltså åh, har kollat på andra bilden om och om igen. blir så inspirerad!

 3. hederligenicole 15 juli 2012, 21:52 | Svara

  Är din far konstnär?

 4. MEN så fint! Åh, vad inspirerad jag blev nu! Du måste fortsätta måla, himla bra!!

 5. Jättefint Linn! :)

 6. Tjusigt värre! älskar akvarell målningar, jätte fina! Fortsätt så!

  Kramar Malin

 7. Så fina! Jag önskar mig en att rama in! (:

Kommentera