Mon Amie

Här har ni mig i en väldigt klassisk, för mig, sittställning. Drickandes te i mina Köpenhamns-byxor en morgon i juli. Spännande va?

6 kommentarer

  1. wow, vilka byxor!!

  2. Älskar byxorna. :)

  3. Så fin du är! Mon Amie serien är ju så himla himla fin. Ska snart flytta ihop med min pojkvän, funderar på om vi ska skaffa den serien. Vet du vad priserna ligger på?

    • Ja det vet jag hehehe, nörd. Nej men jag säljer ju dem! Men typ alla delar (assietter, skålar och koppar) ligger på 149. Sedan är den stora tallriken lite dyrare och burken kostar 300 typ. Men det är lite kampanj på tallriken och assietten nu på Cervera så passa på! :)

  4. Åh tack så hemskt mycket snälla du! Ska kolla på direkten! Fyller år om cirkus en vecka med så ska önska mig! De är ju så fina! Din blogg är underbar! Kram

  5. Superfina byxor! vart hittade du dom?

Kommentera