I köket

Mammas skåp. Hon gillar blått och vitt, märks det? Bara för att öka nördigheten lite: på bilden syns delar ur serien Mon Amie, espressokoppar från Pillivuyt, en Steltonkanna och en Eva Solo-karaff. Och så te från Royal Copenhagen, Espresso House och ett som kommer med Rörstrands serie Ostindia. Hahahaha. Mamma <3

5 kommentarer

  1. Men åh, så fint! Vilken underbar inspiration! Jag som ska flytta när som helst! Din mamma har fin smak, hihi. Och jag köpte två Mon Amie tekoppar idag, älskar dem. Kan inte du visa mer från ditt hem? Ser så fint ut :)

    • Jo jag kan nog visa lite mer. Bor ju inte här längre, bara under sommaren. Om du bläddrar bakåt kan du se hur min lägenhet ser ut!

  2. Hej du,
    fint var det. Vet du var ”hyllan” är vad man nu säger är köpt?
    å välgjord och bra blogg har du också.

Kommentera