Mitt drömhem – Utsidan

Heeeeej. Jag fick ju en fråga om hur mitt drömhem skulle se ut. Puh, det gick tyvärr inte med ett blogginlägg utan får delas upp! Idag börjar vi lite smått med utsidan. Just nu är mitt drömhem en lägenhet i en stor stad. Okänt vilken men den skulle kunna ligga i Stockholm, Köpenhamn, London, Paris, Amsterdam eller New York. Hehehehe. Nu kör vi!

Det får gärna finnas en stor takterass med, så man kan ha en liten trädgård mitt i stan. Lockas så otroligt mycket av den tanken just nu.

Kvarteret ska vara fullt av liv men rätt sorts liv. Det ligger centralt men ändå lite avskilt. På gatorna bor konstnärliga människor och i husens bottenplan finns mysiga udda caféer, ekologiska mataffärer och konstgallerier. På innergårdarna anordnas gemytliga fester och alla äger cyklar. Vad tror ni? Vet ni var detta är?! Säg till då så jag kan flytta dit om ett år.

Bildkällorna hittar ni genom att klicka på bilderna!

2 kommentarer

  1. Hej Linn!
    Så kul att hitta din blogg :) (hittade den tack vare att du kommenterat hos underbaraClara).
    Nu har jag suttit och läst tillbaka ngr månader!
    Härlig blandning! Bloggen känns som ”du” -iaf så som jag kände dig under teamåret ;)
    kram från Linda, temare i Motala 09-10

Kommentera