Kommentarerna som försvann


Bildkälla

Alltså, igår skrev Rebecka till mig på facebook och undrade stilla varför hennes kommentarer inte kommer fram på min blogg. Jaha?! Började leta bland de kommentarer som automatiskt hamnar som skräp och upptäckte inte bara kommentarer från henne utan från alla möjliga?! Så om din kommentar inte har kommit med eller jag inte har svarat så kan det vara det som har hänt.

Här sitter man och tycker ni är lite dåliga på att kommentera och så upptäcker man detta! Så illa. Tack Rebecka!

5 kommentarer

  1. Det kanske bara är jag som haft detta problem, men dina inlägg har inte dykt upp på Bloglovin’ heller… Går jag in under din blogg på ‘Bloggar jag följer’ för att se senaste inläggen är det Lukas inlägg ‘Trött på att kallas sjusovare?’ som visas som det senaste inlägget! Mycket konstigt…

  2. ja, det är samma för mig! gick in och var förvånad över hur många nya inlägg man inte läst!

Kommentera