Prickigt och gubbigt

Jag har haft svårt att bestämma vad jag vill ha på mig i höst. Ja skratta inte nu, jag vet att det är ett i-landsproblem men en av den roligaste tiden på året är när mamma och jag under sensommaren går igenom vad vi vill köpa för nyckelplagg till hösten. Men i år har jag varit helt förvirrad. Ingenting har känts kul eller nytt. Kanske är det för att jag hänger så mycket på Pinterest och har blivit jättekräsen. Vet ej men vad jag visste var att jag ville ha en prickig skjorta och ett par svarta lite rejäla gubbskor.

Och så en kväll i Alghero (ja en kväll, för de öppnar ju butikerna först efter fem) kom vi först till en fantastisk liten butik där jag ville ta med mig allt hem, inklusive butiksinredningen. Och där hängde minsann en prickig skjorta. Lite senare strosade vi förbi ett par gubbskor i ett skyltfönster och även de fick följa med. Det är ju så roligt när man har lite fina minnen knutna till plagg, de blir mer värda då.

4 kommentarer

  1. Åh, den där icke-existerande höstinspirationen känner jag ju igen på pricken. Vad är det för fel på hösten 2012 liksom? Dock så har jag också varit sugen på en prickig skjorta (tror det kan komma från Pinterest) och letat överallt efter en fin. Din var ju helt perfekt, men sen var det ju mindre perfekt att den var inköpt i Alghero. Aja, då får du ha den för dig själv i alla fall och jag ska fortsätta min jakt på något liknande!

  2. Vad kul när man hittar precis vad man vill ha.. Det ser ju dessutom fantastiskt bra ut ihop!

  3. Åh fint!!!! Grovt och fint

Kommentera