Torsdag och en Damien Rice

Skjorta – Cheap Monday, by xor – Lindex, ring – H&M, klocka – Michael Kors

Och så dagens naglar.

Aaaaah! Så trött på dessa bilder i låg kvalité nu.

Till något annat, Damien Rice nämligen. Det känns som att jag blir helt besatt av en av hans låtar varje höst. Liksom vill bara höra den låten, inte för att jag inte hört den förut men plötsligt bara blir den ännu bättre. Förra hösten var det The Professor * La Fille Dans, året innan det var det Older Chest. I år är det bambambambaaaam: Lonelily. Varsågoda, spela på repeat!

2 kommentarer

  1. Jisses vad fin du är Linn! Du har så vackra drag, utstrålar ödmjukhet och har en otroligt raffinerad känsla för stil; helt enkelt adorable!

  2. Sofia Lindblom 10 september 2012, 18:58 | Svara

    Åh. Jag älskar outfit-bilder! Och du är ju snygg på alla. Favoriten är nog ändå den första med guldbyxorna och randiga tröjan. Ser skönt och mysigt ut med en elegant touch. Och på den här sista är du riktigt sober. Läckerbit!

Kommentera