En väldigt bra helg

Åh åh åh! Alltså den här helgen!? I fredags hade jag min presentation av projektet jag jobbat på i skolan de senaste veckorna. Med det bakom mig kastade jag mig på tåget och flydde Växjö för en annan regnig stad. I Göteborg väntade Kristin och andra mycket bra människor.

Jag vaknade upp i Kristins fina lägenhet.

Johanna kom och åt frukost med oss och efter en förmiddag med högst suspekta samtal begav vi oss mot Le Petit för en fika med Kalle och Jonatan. Ja, Jonatan och jag hade prickat in samma helg i Göteborg!

Kalle och Johanna spexar.

En liten titt i några affärer. Här testades skor och Kalle var mycket engagerad i Johannas kängor.

Lunchen intogs på Fröken Olssons och där blev dagen, om möjligt, ännu mer förträfflig!

För Sara kom!

Och plötsligt satt vi där, ett gäng som i vanliga fall är utspridda på fyra olika platser samlade. Som ett Kunskapsgymnasie-reunion! (ja Kalle gick faktiskt där i sju veckor i vilket fall) Och det var så rooooooligt!

Kvällen avslutades med te hemma hos Kristin och då dök även Frida och Jenny upp. Så mycket Norrköpingsfolk!

Söndagen började med gudstjänst i Saronkyrkan. Jag har aldrig sett så många i min egen ålder på ett förmiddagsmöte. Det var så häftigt, alltså pensionärerna var grovt underrepresenterade. Jaja. Vi lagade mat där Kalle bor och det var inget pjåkigt rum det heller. Bor alla fint i den här stan??

Jag tittade på film med pojkarna och grannen Erika. Sedan begav vi oss mot Johanna och Josefines lägenhet där det bjöds på scones och te och mys.

Mys som sagt. Här övar sig Kalle och Adam på att vara lite fysiska med varandra. De tyckte nämligen att tjejer håller på att pilla så mycket på varandra.

Det gick väl sådär kanske…

Jonatan vilade lite i Johannas kryp in.

Sedan traskade vi hemåt och tidigt på morgonen tog jag tåget tillbaka till Växjö. Alltså vilket välbehövligt avbrott, de här dagarna kommer jag att leva på länge. Det bästa är att jag inte behöver vänta så länge på fler trevligheter. För till helgen kommer mina pojkar David, Dennis och Jonas hit och ska trängas på madrasser på mitt golv. Haha. Kommer bli fantastiskt.

5 kommentarer

  1. Fint! Var det på Jeriko? :)

  2. ÅHÅ så fint. blir varm i hjärtat. Snygg tjej!

  3. Åh, där bor jag också. Men var inte hemma i helgen..

Kommentera