Här sitter jag

Denna vecka alltså. Fram till torsdag kommer jag leva i skolan. Vet inte när jag senast gick upp klockan åtta en LÖRDAG?? Och nu har jag alltså placerat mig i skolan framför SketchUp. Jag håller på att göra ett nytt butikskoncept åt en butik. Det är roligt men allting tar så låååång tid. Och jag saknar att spela The Sims.

I öronen har jag diverse podcasts som håller mig sällskap. Lite P3-dokumentär, Alex & Sigge, Filip & Fredrik, Värvet och så ska jag testa några kristna. Har ni några tips på podcasts jag inte får missa? Jag har all tid i världen. Eller i vilket fall typ 50 timmar.

7 kommentarer

 1. Hej Linn!
  Hittade hit här om dagen av en slump :) Väldigt trevligt tycker jag. Så nu finns du i min lilla lista på min mac som är väldigt ny, därav den korta listan.
  Jag vet hur det är att ”leva i skolan”… Har gjort det i flera veckor nu känns det som. Jag läser Design i Gbg.
  Men äsch det var inte det jag skulle skriva! Hittade några länkar med Os Guinness om du vill lyssna:
  http://www.rom1017.se/index.php?option=com_muscol&view=artist&id=17&Itemid=2
  Jättemysig farbror från Irland men som pratar brittiska och är kristen författare och apologetiker bl.a. Står mer om han i den länken. Men han hade mycket gött att säga. Hörde honom på Apologia-konferensen för någon helg sedan här i Göteborg. Finns annat fint på den sidan också på svenska om du hellre vill lyssna på det. Oj då! Blev en lång kommentar! Men tänkte bara att det kunde vara intressant! Jag gillar det du skriver om kyrkan och tro. Är i lite samma tankar. Lycka till med projektet!!

 2. Nu kommer jag med mina konstiga frågor igen :P Men jag tänkte på, när man har mycket i skolan och tycker att det tex är en tuff vecka som du verkar ha nu. Hjälper Gud då? Kan du finna kraft i honom eller ”biter du bara ihop” som tex jag som inte är troende? Tror du att det kan vara någon skillnad mellan troende och icke troende i hetsiga pluggperioder?

  Hoppas du mår okej trots omständigheterna! Du verkar vara en stark tjej.

  • Hej igen! Jag är glad att se dig :D

   Alltså bita ihop får jag nog göra ändå. Men kan hända att tryggheten och glädjen jag har i Gud gör att jag kan slappna av lite lättare? Liksom, jag vet att i grunden är jag älskad och behöver inte prestera. Annars vet jag inte, ibland känns det som att Gud sätter mig i massa jobbiga situationer faktiskt. Haha. Och så tar jag mig igenom det med Guds hjälp och resultatet blir: 1. jag lär mig något 2. jag blir starkare 3. jag lär mig att förstå andra 4. jag lär mig att lita på att han leder mig. Det är så jag upplever att det är nu, det är jobbigt med både mycket i skolan och så allt annat men jag är helt säker på att jag kommer ta mig igenom det och då har jag utvecklats. Och det jag har lärt mig då kommer han se till att jag får användning för. Han liksom använder det där jobbiga som händer och gör det till något bra. Det står i Bibeln att Gud aldrig låter oss gå igenom något jobbigt, en så kallad ”prövning”, utan att visa en väg ut.

   Nu kom jag möjligtvis ifrån ämnet något… Men hoppas det made any sense!

 3. Tankesmedjan som sänds på P3 är riktigt bra, i min mening bättre än alla kändispoddar eller vad man ska säga. Det är ett satirprogram och dom tar upp aktuella händelser och saker som hänt under veckans gång så man blir allmänbildad på köpet. Och så är dom som har det sjukt roliga så klart :) Skrattar rakt ut flera gånger varje gång jag lyssnar. Finns att lyssna på via SR:s app.

 4. Fin blogg :D Ha en bra kväll!

Kommentera