Inspiration för garderoben

Sedan jag hittade till sidan Polyvore är det enda jag vill bära en clean t-shirt, sneakers, trench och vackra enkla smycken (ja något på benen med då…). Det finns olika användare som pillar ihop sina drömoutfits, gärna med någon miljöbild och kanske en doft. Jag fullkomligt älskar det. Mina favoriter är Coffiestained Cashmire, Girl in London och The Syle Lab. Det är dessutom jättelätt att navigera var kläderna kommer ifrån på sidan!

Här är några favoriter.

Haha, vad då några? Kunde inte välja så det blev alla jag pinnat i princip. När man tittar på de här kläderna är det inte så svårt att förstå att min garderob inte är särskilt färgglad.

Jag kommer ihåg att jag i trean på gymnasiet kom fram till att jag skulle ha en mer helhetlig garderob. Alltså att jag skulle hålla mig strikt till en viss färgskala och en ren stil. Det var sjukt svårt i typ ett halvår men sedan dess är det MYCKET sällan jag ens tittar åt mönster och färg. Och jag får nog lov att säga att det går att plocka hur som helst i min garderob nu, allt passar ihop. Vilket leder till att jag inte behöver shoppa lika mycket. Jag köper liksom aldrig en tröja som inte passar till något annat så jag måste köpa en hel outfit. Så jobbar jag för att minska min konsumtion, ibland går det bra ibland inte. Vad har ni för strategi?

7 kommentarer

 1. Oooh, älskar underkläderna!!!
  Och jag önskar att jag kunde klä mig mer strikt med svart, vitt och grått. Men eftersom jag handlar mest second hand så blir det mer att man hittar kläder man tycker om och som är billiga och då kan man inte tänka så mycket på färger och mönster… Tyvärr!

 2. Julia Thalin 18 oktober 2012, 11:31 | Svara

  Åh vad fint allt var! Det där med att skaffa en mer helhetlig garderob lät inte helt fel heller! Jag borde nog försöka med det hädanefter. Det är ju så sjukt onödigt att köpa en massa kläder som man bara kan använda på ett visst sätt. Tack för tipset!

  • Absolut! Det är dessutom mycket roligare för man kan kombinera kläderna på massor olika sätt, låta kreativiteten flöda!

 3. Fina kläder :) Min garderob är helt tvärtom – alla färger! Jag blir glad av färg, det kan pigga upp vilken dag som helst. Min strategi för att inte shoppa är att ha lite tid. Jag hinner helt enkelt inte strosa runt på stan! Billigt och bra, men lite trist när man är shoppingsugen.

 4. Gud vad intressant det du skrev om ditt val av kläder. Har nämligen nu under hösten också börjat shoppa/forma min garderob mer efter klassiska snitt och färger, och helt plötsligt behöver jag inte 1 timme på mig för att göra mig iordning på morgonen utan det tar 30 min, eftersom jag bara kan plocka ungefär vad som helst i garderoben, och matcha det med närmaste plagg! Så. himla.skönt.

  hade inte tänkt på varför , innan…men nu vet jag ju! :)

Kommentera