Nu

Jag vet inte varför men det är en jättejobbig tanke att ni kanske tänker att allt är bra nu. Alltså att jag mår bra. Samtidigt vill man inte lämna ut sig själv. Så jag säger bara som så att jag är ledsen och vissa dagar är okej och vissa är inte okej. Framför allt måste jag hitta tillbaka till mig och det tar mycket energi på något sätt. Vad vill jag, vem är jag? Jag har alltid allt planerat och är bäst i världen på att drömma. Men nu är det bara en blank sida jag stirrar på. Ni vet hur det är när man målar, när man väl har kommit igång är det inte svårt att fortsätta, man pillar lite där, lite där. Det svåraste är de första penseldragen. Och det är där jag är nu. Igen.

8 kommentarer

 1. Ber för dig varje dag Linn. Känn dig inte dum för att visa det utan låt det ta den tid det tar och var ledsen när du är ledsen och låt dig bäras av Jesus. Han vet precis vem du är och hur ditt liv ska se ut. Ingen förväntar sig att någon, efter såhär kort tid, ska ha allt uttänkt och må bra. Och jag ber att Gud ska trösta och styrka dig så du kommer igenom det här på bästa sätt.
  Du är wunderbar ❤

 2. Jag tror inte att någon som har varit med om det själv tror att allt är bra nu. Sånt där tar tid, det går upp och ner. Sakta men säkert blir det bättre, men det tar tid. Gör så mycket roliga saker du bara kan! Men förträng inte känslorna. Är nog bättre att vara ledsen ordentligt nu än att skjuta på det så det dyker upp någon gång i framtiden. För mig hjälpte det också att prata prata prata.

 3. Vill först och främst säga att du verkar vara en så härlig tjej och är väldigt inspirerande både när det kommer till design/inredning och tro.

  För det andra så förstår jag precis hur du känner just nu. Går igenom samma sak själv. Skickar över en stoooor kram.
  Det var på ett sätt skönt att veta att det är någon annan som går igenom samma sak som en själv. Att veta att man inte är ensam.
  Det som hjälper mig rätt mycket genom detta är att tänka att man inte är två om detta utan tre. Jag tror verkligen att Gud har en plan med detta (även att man frågar sig ‘varför’ hela tiden och att det är väldigt svårt att se det ljusa när man är i det mörka). För han skulle aldrig sätta oss i en situation utan att hjälpa oss att ta oss ur den.

  Hoppas det kan ge en liten boost. Ta hand om dig och glöm inte att det KOMMER att bli bra (även om det är som sagt, svårt att se det nu).

 4. Det var en gång någon jag höll väldigt kär som försvann ur mitt liv. Det var så smärtsamt(!) och jag skiftade länge mellan att bara vilja skrika ut min sorg i hopp om att någon skulle förstå till att känna enorm rädsla för att visa mig glad eftersom andra då skulle tro att jag hade gått vidare och således överge mig mitt i sorgearbetet. Men så fungerar det förstås inte! De flesta förstår nog att man kan ha roligt även om man i grunden mår dåligt. Trots att jag och du inte har en sådan relationen där vi umgås och pratar om djupa saker med varandra så har det inte gått en dag sedan ni gjorde slut då jag inte bett för dig, eller i alla fall tänkt på dig.

  Jag förstår att du är långt ifrån att gå vidare men ändå finner jag (och säkert många med mig) trygghet i att läsa om de mysiga/roliga saker som du gjort. För det innebär att du är omgiven av fina, härliga människor som älskar dig, finns där för dig när du har det tufft och för en stund kan hjälpa dig tänka på annat!

Kommentera