Jakten på den perfekta vinterkompanjonen

När Jesus sa att den som söker ska finna talade han uppenbarligen inte om vinterjackor för jag har sökt med ljus och lykta utan resultat. Det jag vill ha är bara något snygg, varmt som känns nytt. Är det att ha för höga krav?? Och juste, helst inte från HM/Monki/Cheap Monday/Weekday eftersom jag försöker hålla mig borta från dem bäst det går men tanke på att de inte kan sköta sig.

Alla bildkällor här.

11 kommentarer

 1. hederligenicole 13 november 2012, 18:32 | Svara

  Well, särskilt snygg (som på bilderna ovan) kanske den inte är men min vinterjacka från Tierra (Naturkompaniet) är sannerligen varm och en grymt bra vinterjacka. =)

  • Jag tror dig! Den är säkert snygg med, på det där rekorderliga sättet du vet. Men jag har redan en sådan och skulle vilja ha nåt fancy ;)

 2. Har samma problem vad det gäller jackor. Skitjobbigt!
  Vad har HM/Monki/Cheap Monday/Weekday förresten gjort med tanke på att ”de inte kan sköta sig”?

  • Uppdrag Granskning kom fram till att fabrikerna där de syr upp kläderna till H&M (och därmed alla andra nämna kedjor) fortfarande inte får en vettig dagslön som det går att leva ett normalt liv på. De tjänar 3kr/timmen och behöver 9kr/timmen för att kunna betala mat, boende och skolgång till sina barn. Det är ju självklart inget nytt men jag blev bara påmind och äcklad igen. Så jag försöker låta bli de affärerna! (men andra kedjor är antagligen inte bättre egentligen)

 3. Benetton har fina kappor :)

 4. Sofia Lindblom 14 november 2012, 18:00 | Svara

  Ring mig när du hittar en!!

 5. Samsoe samsoe har världens finaste! Svart i fint material med skinnärmar. Tyvärr är den lite dyr men sjukt snygg.

 6. Haha, vad rolig du är! Kolla på ZARA, där kan det ibland finnas fina & originella ting!

 7. även cos ägs av h&m! :/

Kommentera