Insta insta instagraaaam.

Jag har ju varit ganska kass på att visa saker ur mitt liv senaste tiden. Vi får ta ett instagram-inlägg på det! Vi börjar någonstans i slutet av november.

Vi fick vårt uppdrag, att bestämma en målgrupp och inreda ett hus åt dem. Här sitter jag med Amanda och Fredrik och hittar på vilka som bor i vårt hus. Som att spela The Sims ungefär, man kan säga att jag var ganska exalterad här.

Jag var hemma i Norrköping i en hel vecka och hann med diverse trevligheter. Som en kvällsfika hos kollektivet. Emil bjöd på bakverk som en tant vid namn Mona-Lisa (ja hennes föräldrar döpte henne till det) i hans kör hade bakat. Hon gillar Emil, som de flesta tanter…

Plugg hemma! (plugg = leta möbler till huset)

Martina och jag var på bio och såg sista delen av Twilight. Vi passade på att vara extra töntiga och tycka att både Edward och Jacob var löjligt heta eftersom vi bestämde att detta var slutet på en era. På riktigt slutet av våra tonår. (Jag kommer för övrigt alltid kunna referera till min tid med Lukas som Twilight-eran, vi blev tillsammans när vi hade sett första filmen och gjorde slut strax innan den sista, haha…)

Catchade up med sköningen Josef över en frukost. Vi brukar göra det typ en gång om året… Kul fakta: vi var jättegulligt kära i varandra när vi var 14! På andra bilden har jag lite kvalitétstid med mig själv, sätter upp mål och drömmer.

Här vet jag inte vad som hände. På den vänstra bilden minns jag att Obama just vunnit valet och då var jag i Växjö, men Mon Amie tillhör ju som känt min mor. Bilderna kanske inte kom i ordning här riktigt…

Inte för att vara jobbigt hurtig men jag har kommit igång med träningen igen och kör två-tre pass i veckan. Mycket styrka. Det är så SKÖNT!? Känner mig redan mycket starkare och piggare. Min lilla kropp behöver muskler!

Lite #veckansnaglar. Kolla den tagen om ni vill titta på mina naglar på Instagram.
Sedan blev det mys i Jönköping hos Natta i två dagar. En sak jag älskar med den här hösten är att människor som funnits i mitt liv tidigare har dykt upp igen och liksom brytt sig. När jag föreslog att jag skulle hälsa på Natta skrev hon ”Ja! När kommer du?? Jag sätter på te och bakar bröd genast!” Sådant uppskattar man ju…

Vi hängde mest i hennes kök. Fatta att välja en av alla de där kopparna??

En helt spontan bild på vårt glöggmys… Och sedan skulle vi båda upp i landet med buss!

Efter Köpenhamn (som jag ev visar bilder från någon gång…) var jag tillbaka i Växjö och nu kör jag på med julen ordentligt! Ingen tid att förlora!

Mitt nya motto och mitt Inrednings-projekt.

Fram med glitterrenen, bästa julpyntet! Och så har jag ett par nya kompisar till jeans, känns stabilt!

Snön kom till Växjö 1 advent. Det var fint. Men sedan snöade det i tre dygn och jag fick klä mig som på bilden ovan och slirar runt med cykeln på Campus.

Mera naglar och en fläta jag hade igår!

Sådär, nu har jag gett er en ordentlig uppdatering, vilken tur, ni hade antagligen dött utan den.

 

12 kommentarer

 1. Du har så fin blogg! Verkligen roligt att följa den :)

 2. Din inredningsstil är ju förträfflig! Älskar din pinterest..
  Undrar lite vad det är du pluggar, kan du inte berätta lite?

 3. Vad duktig du är med träningen! Jag har fastnat i en snödriva (både fysiskt och mentalt) och tycker det är himla svårt att pallra mig till gymmet. Men å andra sidan så är det ju så skönt efteråt så jag borde verkligen ta mig dit… Nu fick jag i alla fall en påminnelse, så det var bra. Kör hårt!

  • Jag vet verkligen hur det är… Men ja man får bara göra det! Finns inget annat sätt och när man har gjort det är det ju värt det som sagt! :) Heja heja!

 4. Dina träningsskor ser väldigt sköna ut, vad är det för modell? Finns de att köpa på typ stadium eller är de mer speciella?

 5. Det där med att skapa karaktärer och bygga hus till dom är SÅ rätt för dig känner jag personligen.

  Sen tycker jag du borde sluta tycka Twilight är töntigt. Det är kul att vara en fan-girl!! (Inte för att jag bestämmer över dig, men det finns redan så mycket förakt i världen. Speciellt riktat mot sånt som tonårstjejer tycker är spännande. Justin Bieber och bloggande är andra goda exempel)

 6. Rolig läsning Linn :)

Kommentera