Blanka sidor.

Ett nytt år är en så bra ursäkt.

Jag har köpt en ny almanacka. En Moleskine. Alla sidor är tomma och jag kan fylla dem med nästan vad jag vill. 2013 är mitt år.

Så vem är det jag vill vara?

Jag avslutade det gamla året i en kyrka på landet tillsammans med vänner och familj. Vi var några stycken som sjöng och spelade. Där, någonstans bland tända ljus, ord av hopp och ärliga sånger, där vill jag landa. Jag vill leva i sanningen. Och då måste man också vara sann mot sig själv. Vad vill jag ge tid åt, vad ger energi och vad tar energi?

Vill jag vara en tjej som bloggar? Jag vet inte längre.

Jag tänker januari som en vit månad då det finns tid för förnyelse och frigörelse. Känner inte ni med det här? Man vill tillbaka till rötterna. Bort från all hets, allt skapande av sitt eget varumärke. Jag vill äta gott, samtala, skratta, sjunga, skapa, träna, läsa. Jag begär inget mer men på något sätt är det svårt. Man måste skala av och det är vad januari ska handla om för mig.

Så nu stänger jag av här.

Vi hörs när vi hörs, ta hand om varandra. Jag ber att Gud ska välsigna ert nya år och ge er vad ni drömmer om.

8 kommentarer

 1. Hoppas att du får ett fint och nytt år som kan bli till något värt att minnas och som gör dig mer till den du ska vara!

  Själv känner jag, och jag tror att det är många med mig, att jag skulle sakna din blogg mycket, men det du känner är rätt blir bäst till slut! Ta hand om dig!

 2. Kan inte annat än att stämma in med föregående talare.
  Gott nytt år, vi kommer sakna dig!

 3. Ja, hur vilsen eller tom du än känner dig så fyller och inspirerar du mig och säkert många fler! Skulle sakna dina bilder och ord ordentligt!

 4. kommer sakna att läsa dina inspirerande rader! du är klok och en stor inspirationskälla.
  /J

 5. Sofia Lindblom 27 januari 2013, 21:23 | Svara

  Saknar dina blogginlägg kusinvitamin!

Kommentera